Betonilattiat Seinäjoki & Pohjanmaa

Laadulla toteutetut betonilattiatyöt kaikkiin kohteisiin

Seppo Hakoneva Tmi valaa, hioo ja pinnoittaa takuuvarmasti laadukkaat betonilattiat. Seinäjoki lähikuntineen on pääasiallista palvelualuettamme; toteutamme betonilattiatyöt kaikkiin kohteisiin aina omakoti- ja kerrostaloista suuriin teollisuushalleihin ja varastoihin. Kuulumme tilaajavastuu.fi -palveluun ja olemme saaneet myös korkeimman AAA-luottoluokituksen. Asiakkaitamme ovat niin rakennusfirmat, julkinen sektori kuin yksityiset asiakkaatkin. Meidät tunnetaan tehokkaana ja luotettavana yhteistyökumppanina niin pienissä kuin isoissakin projekteissa ja olemme ylpeitä siitä, että lattioitamme ei ole yli 20 toimintavuoden aikana tarvinnut jälkikäteen lähteä korjailemaan. Teemme sen, mitä lupaamme eli lujat laatulattiat takuutyönä – soita heti ja kysy betonilattian hinta kohteeseesi!

Betonilattiat Seinäjoki & Etelä-Pohjanmaa
Betonilattian valu

Betonilattian valu

Betonilattian valu sujuu meiltä varmalla ammattitaidolla. Valun jälkeen lattia liipataan. Meiltä onnistuu betonilattian valu aina yhdestä neliömetrin alasta jopa 2000 neliömetriin työpäivän aikana.

Betonilattian pinnoitus

Betonilattian pinnoitus tapahtuu toppipinnoitteilla. Betonilattian pinnoitus paitsi pidentää lattian käyttöikää ja suojaa sitä, myös antaa lattialle halutunlaista ilmettä esimerkiksi sisustuksen näkökulmasta.

Betonilattian hionta

Tarjoamme tarvittaessa myös betonilattian hiontaa. Betonilattian hiominen tapahtuu yleensä valun jälkeen, jolloin lattia esivalmistellaan pinnoitusta varten. Hionta sopii myös vanhan betonilattian kunnostamiseen.

Plaano­pumppaus

Plaanopumppaus tarkoittaa oikaisutasoitetta, joka tehdään sellaisiin lattiavaluihin, jotka pinnoitetaan jälkeenpäin (esim. omakotitalon yläkerta). Hienotasoite tasoittuu itsestään pumpattavalle pinnalle. 

Jopa tuhansien neliöiden urakat sujuvasti

Olemme paikallinen pienyritys, ja pystymme siksi palvelemaan asiakkaita joustavasti. Olemme panostaneet erityisesti kalustoomme, joka on huippuluokkaa. Alan parhaimman kaluston sekä osaavien ammattilaisten voimin pystymme tekemään kaikenkokoiset betonilattiat. Seinäjoki lähikuntineen sekä koko muu Pohjanmaa on palvelualuettamme, joten kysy meitä rohkeasti kauemmaksikin lattiatöihin. Pystymme lupaamaan tuhansienkin neliöiden betonilattiatyöt sujuvasti, sillä kapasiteetillamme voimme valaa lattiaa jopa 2000 neliömetrin päivävauhdilla. Se kattaa isommankin hallitilan, omakotitaloprojekteista puhumattakaan. Ota yhteyttä niin katsotaan, koska tulemme valamaan laatulattian myös sinun kohteeseesi.

Mikä on uuden betonilattian hinta?

Betonilattian hinta määräytyy suoraan suhteessa siihen, kuinka iso projekti on kyseessä eli kuinka paljon betonia ja työvoimaa tarvitaan. Teemme laadukasta työtä, ja hinta-laatusuhdekin on kohdillaan. Meiltä tilatun betonilattian hinta on järkevä ja kilpailukykyinen, eikä työnjälkeä tarvitse korjailla. Kysy tarjousta kohteeseesi!